Een modern interieur voor 2023

Geplaatst op

Er zijn dit nieuwe jaar weer tal van trends op het gebied van design die je echt in de gaten moet houden. Wil je meer stijl, kracht en comfort in je woning brengen, dan zul je deze blog zeker waarderen. We hebben goed gekeken wat de verschillende opties zijn dit jaar om je woning helemaal top te maken. Lees snel verder en doe er je voordeel mee. 

Kamer van de muziek

Luister- of muziekkamers, zijn altijd al begeerd door audiofielen, maar ze winnen aan populariteit bij de massa nu de verkoop van vinylplaten blijft stijgen. In wezen is een luisterruimte een speciale ruimte voor muziek, of je eigen muziek maakt of je favoriete nummers afspeelt om ontspannen te genieten, alleen of met een groep mensen. Zelfs als je niet over een hele kamer beschikt, kun je een speciale hoek van een kamer omtoveren tot muziekhoek. 

Natuursteen in je woning

Stenen platen domineren in 2023 de achterwanden van aanrecht tot plafond. Deze stenen zijn uniek, duurzaam en mooi zijn. Ze maken de ruimtes waarin het materiaal geïmplementeerd is echt mooi. Ook kleurrijke mozaïeken en stenen tegels met gemengde afwerkingen zijn trending dit jaar. 

Ingetogen kleuren 

De neutrale, warme en gezellige look gaat in 2023 een aantal toevoegingen krijgen. Denk aan mosterdkleur. Of wat dacht je van kalmerende, diepere tinten die lijken alsof ze zo uit de natuur komen?. Mensen beginnen kleuren te omarmen, zoals groen, bruin en blauw, die als meer aards en rustgevend worden gezien.

Makkelijke vloeren voor 2023 

Er zijn een aantal vloeren die vanwege het gemak dat ze brengen populair zijn dit jaar. Denk aan de gietvloer en laminaat. De eerste is zeer sterk, want gemaakt van kunststof. Daardoor is hij ook flexibel en beweegt goed mee met de warmtewerking van een vloerverwarming. Je kunt plezier hebben van een laminaatvloer, al was het maar omdat deze bijzonder betaalbaar is. Daarnaast is de vloer relatief gemakkelijk te leggen. Een ideale vloer voor starters. Overigens is de gietvloer dat ook, omdat hij zo grondig te reinigen is. Dan kun je gemakkelijk de kinderen op de vloer laten spelen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Neem met ons door hoe je leuker en beter je woondesign kunt realiseren.

Contactgegevens

Via info @ vangilsdewit.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden