Een prachtig interieur met betonlook tegels

Geplaatst op

Iedereen die een eigen woning heeft, wil natuurlijk ook een prachtig interieur hebben. Een prachtig interieur met betonlook tegels is een trend die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden in Nederlandse woningen. Zo geeft de beton uitstraling een industriële, ruwe uitstraling aan jouw interieur. Ze passen bij verschillende soorten interieurstijlen en voor iedereen is er wel wat. Deze tegels zijn verkrijgbaar in diverse maten, texturen, patronen en kleuren. Op die manier zitten er altijd wel tegels tussen die geschikt zijn voor jouw woning. Wat zijn de andere voordelen van deze tegels? Onderstaand vertellen we er echt alles over!

De tegels zijn onderhoudsvrij

Betonlook tegels hebben vele voordelen en zijn vooral kenmerkend aan de uitstraling die ze hebben, maar ze hebben ook veel functionele voordelen. Zo zijn ze ten eerste onderhoudsvrij en dit komt door de gladde en harde structuur. Op die manier zijn ze eenvoudig schoon te maken en zijn ze bestand tegen krassen. Voor ruimtes zoals de keuken en de badkamer waar vocht en vuil snel ophoopt zijn ze dus ideaal. Een bijkomend voordeel is dat deze tegels goed te combineren zijn met andere materialen. Ze kunnen daardoor met verschillende kleuren gecombineerd worden, dit geeft een leuk effect aan het interieur van jouw woning.

Daarnaast kunnen betonlook tegels een ruimtelijk effect geven aan een ruimte. Door deze tegels te plaatsen zonder voegen, lijkt de ruimte direct een stuk groter. Wanneer je nog naar een vloer zoekt voor een kleinere ruimte, is het een goed idee om voor deze tegels te kiezen.

Tegels op maat

Betonlook tegels zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en ze kunnen op die manier aangepast worden aan de stijl van het interieur. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor zwarte tegels in een modern interieur, maar ook voor bruine tegels in een landelijke stijl. Kijk dus goed op het internet als je betonlook tegels wilt aanschaffen en kies de tegels uit die het beste passen in jouw interieur. Daarnaast is het aan te raden om de tegels te laten plaatsen door iemand met enige ervaring en kennis. Een ervaren tegelzetten inschakelen voor het plaatsen van de tegels is geen slecht idee.

Gerelateerde berichten

Over ons

Neem met ons door hoe je leuker en beter je woondesign kunt realiseren.

Contactgegevens

Via info @ vangilsdewit.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden