Ontwerp

Eigen ontwerp vloerkleedVan Gils de Wit kunt u uw eigen tapijt ontwerpen en laten knopen zodat u een top design in huis heeft. Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen van speciale tapijten en kunnen u ook begeleiden in het maken van uw eigen tapijt in de stijl, vorm en afmetingen zoals u dat wilt

Eerste fase: Oriëntatie en inspiratie

Vertel ons wat u van uw eigen ontwerp vloerkleed verwacht, en wat uw wensen zijn. Wij hebben veel referentiematiaal dat als inspiratie kan dienen. 

Tweede fase: Kleurgebruik

Wij hebben verschillende kleurstalen met vele kleuren en tinten. Om de juiste kleur te kiezen is het van belang de kleuren te bekijken in de omgeving waar het door u ontworpen tapijt komt te liggen. Wij komen bij u thuis om de kleuren bij daglicht te bekijken zodat u een zo goed mogelijke indruk krijgt van de kleurencombinaties.In principe beschikken we over alle kleuren.

Derde fase: Ontwerp en offerte

Op basis van uw informatie gaan wij aan de slag en stellen u een aantal ontwerpen voor. Op basis van uw keuze brengen we een helder gespecificeerde offerte uit. Uiteraard zijn wijzigingen in het ontwerp mogelijk. 

Vierde fase: Knopen van uw eigen ontwerp vloerkleed

Na akkoord zal de opdracht worden geplaatst en beginnen de knopers aan de realisatie van uw eigen ontworpen tapijt.