Perzische tapijten

Nu tijdens het Coronavirus blijkt hoe belangrijk de sfeer in Uw kamer is. Onze tapijten kunnen daar enorm aan bijdragen. Tapijten geven kleur en warmte het geluid wordt mooier en zachter in Uw huis. U loopt er zelfs lekkerder op. Door dat wij i.v.m. met onze leeftijd gaan stoppen met ons bedrijf worden alle tapijten met een royale korting verkocht. Bel voor info 0164 24 22 16

Wij bieden een grote collectie klassiek Perzische tapijten door ons geselecteerd en aangekocht in het land van oorsprong. Alle Perzische tapijten zijn handgeknoopt en van hoge kwaliteit.

Door onze direct import bij de beste knopers van Perzische tapijten bent u verzekerd van een origineel tapijt van hoge kwaliteit. Ieder tapijt wordt door ons minutieus gecontroleerd, is voorzien van een certificaat van echtheid en heeft een levenslange garantie op weeffouten.

Met een klassiek tapijt uit onze collectie wordt uw interieur echt compleet! Kom naar het gezellige Bergen op Zoom en overtuig u van de kwaliteit en keuze en prijs..

Artikelen 1 tot 24 van 87 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 24 van 87 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4