Je woning snel verkopen? Geen probleem!

Geplaatst op

Ok, je wilt je woning snel verkopen? Lees dan snel verder in deze blog. We geven je namelijk tips die makelaars jou ook zeker gaan geven. Ons advies, zoek zeker een makelaar. Zoek je een makelaar in Eindhoven? Hypodomus Eindhoven staat voor een persoonlijke benadering. Je zit zelf eigenlijk achter het stuur. Natuurlijk sturen deze makelaars vanuit hun ervaring het proces aan. Ze zullen je dan ook zeker adviseren. Daarbij onderhandelen ze altijd voor het beste resultaat, ze zijn dus totaal aan jouw zijde. Kijk snel verder in deze blog voor de nodige tips. 

De eerste indruk telt!

Geef de voordeur een nieuw likje verf, en laat de rest van het huis optimaal tot zijn recht komen door op te ruimen. Verwijder een eventueel teveel aan meubels of stapels speelgoed. Dat ziet er rommelig uit en laten een kamer kleiner lijken. Wat je juist wel moet doen, is spiegels aanbrengen op de muur! In compacte ruimtes doe je dat bij voorkeur, om de kamer groter en lichter te laten lijken.

Creëer een leeg canvas

Investeren in de tinten van je woning zal veel voordelen opleveren. Een neutrale tint voor het interieur bijvoorbeeld, zal je huis in zijn geheel lichter en groter doen lijken. Dit gaat natuurlijk kopers helpen om te visualiseren hoe ze hun eigen stempel op de plek kunnen drukken. Het is ook erg slim om geen persoonlijke items als foto’s in huis ten toon te stellen ten tijde van de bezichtigingen. Dit haalt de potentiële kopers mogelijk uit hun inspiratieroes. Dus wees hier voorzichtig mee. 

Verzorg je tuin

Snoei struiken, schrob de patio en maai het gras. Kopers zien dan duidelijk dat je om het huis geeft en het verzorgd hebt.

Keukens verkopen huizen!

Als je je geen nieuwe keuken kunt plaatsen kunt veroorloven, probeer dan de kastdeurtjes te vervangen. Dat is vaak net zo effectief als het vervangen van de kasten. Haal grote apparaten zoals broodroosters en waterkokers weg, zodat de werkbladen vrij zijn en de illusie van ruimte wekken. Als je een nieuwe keuken laat plaatsen, zorg dan dat je de kosten hiervan in de vraagprijs van je woning mee laat berekenen. Je makelaar kan je advies geven op dit punt.

 

Doe aan uitstekende marketing

Mensen kopen in een levensstijl. Als je bij een rivier woont of een geweldig uitzicht hebt, zorg er dan voor dat dit in de gegevens van het huis staat. Als je een uitstekende school in de buurt hebt, praat er dan over als potentiële kopers langskomen voor een bezichtiging.

Wees realistisch

Laat drie verschillende makelaars langskomen om het huis te taxeren en beslis dan verstandig over je vraagprijs. Als je huis te laag geprijsd is, loop je potentieel extra geld mis, maar als de prijs te hoog is, krijg je weinig kijkers.

Gerelateerde berichten

Over ons

Neem met ons door hoe je leuker en beter je woondesign kunt realiseren.

Contactgegevens

Via info @ vangilsdewit.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden