Klantenservice

Bij Van Gils-de Wit streven wij naar optimale service naar onze klanten, met aandacht voor mens en milieu. Dit doen wij inmiddels al 45 jaar! Wij voorzien u graag met vakkundig advies om u te begeleiden naar de juiste keuze. U kunt ons tijdens openingstijden bellen op 0164 24 22 16 (+31 164 24 22 16 in het buitenland), en via mail op info@vangilsdewit.nl. 

U kunt uiteraard ook langskomen in onze mooie showroom in het centrum van Bergen op Zoom. We zijn gevestigd op de Bosstraat 24, 4611 ND te Bergen op Zoom. 

Ruilen en retourzendingen

I.v.m. met onze OPHEFFINGSUITVERKOOP kunnen kleden  niet retour of geruild worden

Van Gils de Wit B.V. 
Bosstraat 24
4611 ND Bergen op Zoom 
0164-242216 

Op maat gemaakte tapijten en eigen ontwerp

Indien u een tapijt besteld welke voor u wordt ontworpen en/of op maat wordt gemaakt, dan heeft u het recht om binnen 14 dagen na ondertekening van de overeenkomst de bestelling te annuleren. Na de afkoelingsperiode van 14 dagen zullen wij de knopers opdracht geven uw tapijt te knopen conform de overeengekomen specificaties. 

Prijzen

Alle op de website vermeldde prijzen zijn inclusief 21% BTW. 

Betaalwijzen

U kunt in onze webshop op vier manieren betalen: 

Betaling - Cash is mogenlijk.

Betaling via uw eigen bank met iDeal

- Betaling met uw PayPal account, ook voor credit cards. 
- Betaling achteraf door levering onder rembours. 
- Betaling via overboeking. U kunt het volledige bedrag overmaken naar IBAN: NL43ABNA0425048160, BIC: ABNANL2A ten name van Van Gils de Wit B.V. te Bergen op Zoom. Na ontvangst van uw betaling zullen wij uw bestelling verzenden. Houdt u rekening met een langere levertijd. 
- Betalen met AfterPay:

Over betalingen met AfterPay

AfterPay voert voor het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bijbetalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 750  als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 750.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met AfterPay voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website

Verzendkosten en verzendbedrijven

- Voor bestelling in Nederland, onder de € 150 is er een standaard verzendtarief van € 6.95

Voor bestelingen in Belgie en Duitsland onder de € 150 is een standaard verzendtarief van € 14,-
- Bestellingen boven €150 worden gratis verzonden naar Nederland, Belgie en Duitsland. 

- Verzendingen tot een lengte van 174 cm per Postnl.
- Verzendingen boven een lengte van 175 cm per UPS.  

- Uw bestelling wordt altijd voorzien van een track&trace code zodat u op de hoogte blijft van de status van de verzending.
- Indien u "rembours" als betalingsmethode kiest brengen wij € 15 rembourskosten extra in rekening
- Remboursbestellingen kunnen worden geplaatst met een maximum van € 4500,00 per verzending
- U kunt er tevens voor kiezen het product af te komen halen bij ons in de winkel in Bergen op Zoom. Wij brengen dan uiteraard geen verzendkosten in rekening.  

Service

Indien u vragen of klachten heeft horen wij het graag en zullen wij u zo spoedig mogelijk helpen. Stuur een email met uw vraag / opmerking naar info@vangilsdewit.nl. Wij beantwoorden uw vraag uiterlijk binnen twee werkdagen. Ook kunt u telefonisch contact opnemen via 0164-242216 of langskomen in onze showroom in Bergen op Zoom

Webshop Keurmerk

Wij hechten veel waarde aan een betrouwbaar internet en goede klantenservice. Van Gils-de Wit is lid van het Webshop Keurmerk, onder andere bekend van de Consumentenbond, de Kamer van Koophandel en VARA!'s consumentenprogramma Kassa. Door de strenge voorwaarden van dit keurmerk bent u verzekerd van een goede aankoop, garantie en levering. 

Klachtenafhandeling

Indien u niet tevreden bent over onze producten of diensten horen wij dit graag. Wij verzoeken u om schriftelijk of per email contact met ons op te nemen. Na ontvangst van uw klacht zullen wij u direct een bevestiging sturen plus instructies of een indicatie wanneer u van ons een antwoord kunt verwachten. Mocht onverhoopt blijken dat wij u niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen kunt u uw klacht ook deponeren bij het onafhankelijke waarborgfonds Webshop Keurmerk. Deze organisatie zal uw klacht onafhankelijk en neutraal in behandeling nemen en tot een uitspraak komen.  

Adresgegevens en showroom

Van Gils de Wit B.V. 

Bosstraat 24
4611 ND Bergen op Zoom
Nederland
routebeschrijving 

tel: 0164 242216
email: info@vangilsdewit.nl 

Contactgegevens Webshop Keurmerk

Stichting Webshop Keurmerk

T.a.v. mr. M.C.J. Teurlings
Willemsparkweg 193
1071 HA Amsterdam

E-mail: info@keurmerk.info
www: http://www.keurmerk.info