Klantenservice

Bij Van Gils-de Wit streven wij naar optimale service naar onze klanten, met aandacht voor mens en milieu. Dit doen wij inmiddels al 45 jaar! Wij voorzien u graag met vakkundig advies om u te begeleiden naar de juiste keuze. U kunt ons tijdens openingstijden bellen op 0164 24 22 16 (+31 164 24 22 16 in het buitenland), en via mail op info@vangilsdewit.nl. 

U kunt uiteraard ook langskomen in onze mooie showroom in het centrum van Bergen op Zoom. We zijn gevestigd op de Bosstraat 24, 46111 ND te Bergen op Zoom. 

Dinsdag t/m vrijdag bereikbaar van 10 tot 16 uur

.

Bij vragen ? bel 0164 24 22 16

Van Gils de Wit B.V. 
Bosstraat 24
4611 ND Bergen op Zoom 
0164-242216 

Op maat gemaakte tapijten en eigen ontwerp

Indien u een tapijt besteld welke voor u wordt ontworpen en/of op maat wordt gemaakt, Dient u er altijd rekening mee te houden dat er kleine maat en kleur nuance kunnen zijn. Dit moet u niet zien als een fout maar als de charme van het handwerk.

Kunnen niet retour of geruild worden.

Prijzen

Alle op de website vermeldde prijzen zijn inclusief 21% BTW. 

Betaalwijzen

Betaling - in de winkel is Cash mogenlijk.

U kunt in onze webshop op vier manieren betalen: 

Betaling via uw eigen bank met iDeal

- Betaling met uw PayPal account, ook voor credit cards. 
- Betaling achteraf door levering onder rembours. 
- Betaling via overboeking. U kunt het volledige bedrag overmaken naar IBAN: NL43ABNA0425048160, BIC: ABNANL2A ten name van Van Gils de Wit B.V. te Bergen op Zoom. Na ontvangst van uw betaling zullen wij uw bestelling verzenden. Houdt u rekening met een langere levertijd. 
- Betalen met AfterPay:

Over betalingen met AfterPay

AfterPay voert voor het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bijbetalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 750  als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 750.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met AfterPay voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website

Verzendkosten en verzendbedrijven

- Voor bestelling in Nederland, onder de € 150 is er een standaard verzendtarief van € 6.95

Voor bestelingen in Belgie en Duitsland onder de € 150 is een standaard verzendtarief van € 14,-
- Bestellingen boven €150 worden gratis verzonden naar Nederland, Belgie en Duitsland. 

- Verzendingen tot een lengte van 174 cm per Postnl.
- Verzendingen boven een lengte van 175 cm per UPS.  of T.N.T. 

- Uw bestelling wordt altijd voorzien van een track&trace code zodat u op de hoogte blijft van de status van de verzending.
- Indien u "rembours" als betalingsmethode kiest brengen wij € 15 rembourskosten extra in rekening
- Remboursbestellingen kunnen worden geplaatst met een maximum van € 4500,00 per verzending
- U kunt er tevens voor kiezen het product af te komen halen bij ons in de winkel in Bergen op Zoom. Wij brengen dan uiteraard geen verzendkosten in rekening.  

Retour zendingen zijn altijd voor Uw rekening.

I.V.M. onze opheffingsuitverkoop geen retouren mogenlijk!

Service

Indien u vragen of klachten heeft horen wij het graag en zullen wij u zo spoedig mogelijk helpen. Stuur een email met uw vraag / opmerking naar info@vangilsdewit.nl. Wij beantwoorden uw vraag uiterlijk binnen twee werkdagen. Ook kunt u telefonisch contact opnemen via 0164-242216 of langskomen in onze showroom in Bergen op Zoom

Adresgegevens en showroom

Van Gils de Wit B.V. 

Bosstraat 24
4611 ND Bergen op Zoom
Nederland
routebeschrijving 

tel: 0164 242216
email: info@vangilsdewit.nl