Ruilen en retourzendingen

Via de website bestelde artikelen kunnen binnen 14 dagen na aflevering zonder opgaaf van redenen worden geretourneerd, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U dient voor dat u het product retour zend eerst contact op te nemen via het contactformulier zodat wij uw bestelling kunnen annuleren en met u af kunnen stemmen hoe u het product het beste kunt retourneren.

Het artikel kan alleen ongebruikt en onbeschadigd geretourneerd worden. Indien mogelijk ontvangen wij graag de originele verpakking retour. Tevens dient het te retourneren goed en zorgvuldig verpakt te worden om schade tijdens verzending te voorkomen. De portokosten van het retourzenden van het product zijn voor uw rekening. Uiteraard berekenen wij geen kosten voor het terugnemen van het product.

We doen er alles aan om binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw product uw geld terug te storen. Tevens zal dit binnen 14 dagen na de retourmelding geregeld zijn.

Sommige producten kunt u niet retourneren

Indien u een tapijt besteld welke voor u wordt ontworpen en/of op maat wordt gemaakt, dan heeft u het recht om binnen 14 dagen na ondertekening van de overeenkomst de bestelling te annuleren. Na de afkoelingsperiode van 14 dagen zullen wij de knopers opdracht geven uw tapijt te knopen conform de overeengekomen specificaties.

Beschadigde artikelen zoals op maat geknipt antislip ondertapijt en geopende flacons TMC, of reeds geleverde diensten zoals tapijtreiniging of tapijtreparatie kunt u niet retourneren.