Voordelige vloeren voor bij jou thuis

Geplaatst op

We zijn een aantal vloeren die echt super voordelig zijn en daarom ook bijzonder populair bij starters en jonge gezinnen. Lees in deze tekst over de verschillende vloeren en hun eigenschappen. Voordelig is natuurlijk een relatief begrip dat zowel in budget als gebruikskwaliteit vertaald kan worden. Ontdek hoe het zit in deze tekst. 

Laminaatvloer 

Één van de meest gekozen vloertype in Nederland is natuurlijk de laminaatvloer. Dit is niet zonder reden. Laminaatvloer wordt gemakkelijk gelegd en is ook nog eens een keer heel voordelig om aan te schaffen. Daarbij is de vloer bijzonder duurzaam en van vele jaren meegaan. Er zit een print onder de toplaag van de vloer waardoor er heel veel soorten laminaatvloeren zijn. Je kunt dus gemakkelijk een bepaald type hout namaken. Laminaat is gemaakt van kunststof en van geperst hout. Dit is een bijzonder sterke combinatie die ook nog eens een keer heel licht is. Je kunt ook een heel luxe vloer krijgen in het laminaat segment, namelijk een visgraat vloer

Een gietvloer 

Een meerprijs optie is de gietvloer deze is in zijn geheel van kunststof gemaakt en kan goed tegen water. De laminaatvloer kan veel minder goed tegen water dus is dan ook sneller daardoor beschadigd. Natuurlijk als je deze laatste snel uitdroogt is er niets aan de hand. Bij gietvloer is het allemaal anders die kun je heel gemakkelijk dweilen met heel veel water en zeep en er zal niets mee gebeuren behalve dat hij schoon wordt. 

De gietvloer is een heel sterke vloer die ook nog eens een keer flexibel is. Dit laatste is belangrijk wanneer je bijvoorbeeld vloerverwarming hebt. Dan gaat de vloer mooi meebewegen met de warmtewerking, dus het uitzetten en weer inkrimpen van de vloer. Zo ontstaan er niet zoals bij een betonvloer snel barstjes.

PVC vloer 

Tot slot hebben we nog een zeer voordelige optie voor je in petto namelijk de pvc-vloer. Dit is ook een zeer vaak gekozen vloer en populair onder starters. Je ziet hem ook vaak liggen in in studentenkamers. Deze vloer is gemaakt van kunststof en erg gemakkelijk op de vloer in model te brengen. Je snijdt de kunststof gemakkelijk op maat. Er zijn verschillende soorten uiterlijkheden die komen met een pvc-vloer. Het meest wordt gekozen voor een pvc vloer die lijkt op hout. PVC kan net als een gietvloer erg gemakkelijk tegen water en is dus ook snel schoon te maken. Dat is bijzonder prettig voor studenten zodat hun kamer er fris uitziet. 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Neem met ons door hoe je leuker en beter je woondesign kunt realiseren.

Contactgegevens

Via info @ vangilsdewit.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden